De Bruycker Logo

Ramen & deuren

Profielen uit hout, pvc & aluminium

Ramen & deuren van superieure kwaliteit

Om ramen en deuren van superieure kwaliteit te laten installeren, moet u bij De Bruycker & Zoon uit Lede (in de buurt van Aalst) zijn. Wij buigen ons niet alleen over de beglazing, maar ook over de profielen. Die leveren we in hout, pvc of aluminium. Over elk materiaal geven we u hieronder een woordje uitleg:

Voor wie van een natuurlijke look houdt, zijn raam- en deurprofielen uit hout een ware aanrader. Wij gebruiken diverse houtsoorten, waaronder sipo, afzelia en afrormosia.

Sipo, allereerst, is een bruinrood hout uit Midden- en West-Afrika. Afzelia, ten tweede, is een duurzaam lichtoker tot bruinrood Afrikaans hout. Hetzelfde geldt voor afrormosia, een laatste duurzame Afrikaanse houtsoort.

Onze ramen en deuren uit pvc omvatten 5-kamerprofielen van Deceuninck, Kömmerling 76 (6-kamer met extra middendichting) en Gealan.

We verkopen evengoed hefschuifdeuren van Kömmerling PremiDoor die een 5-kamertechnologie met een bouwdiepte van 88 mm combineren.

Het bijbehorende hefschuifraam kunnen we trouwens tegen de prijs van de voormalige bouwdiepte (168 mm) aanbieden. Daardoor is de isolatiewaarde danig gestegen.

Al onze profielen uit aluminium halen we bij Aliplast. Die hebben een hoog isolerend karakter, zijn uitermate solide en gaan jarenlang mee.

Ter afwerking kunnen we uw ramen of deuren met zonwering uitrusten. Als u nog vragen heeft over een van bovenstaande materialen of nog twijfelt welk het best bij uw pand zou aansluiten, kan u ons vrijblijvend aanspreken.

IMG
box Asset bg